Welcome to PlayTech-Asia.com
Get Support live chat, email, support ticket

Shopping Cart

0 item(s) - $0.00

You have no items in your shopping cart.

section

Frequent Asked Questions

Here are the TOP TWELVE frequent asked questions by our customers. 

1. Has my order shipped?
Ans: You can always log onto your Playtech-Asia account and go to MY ACCOUNT and then go to VIEW ORDERS. And you can check your ORDER STATUS right there. If you need further guidance on the order checking status, please go to TRACK & TRACE and follow the illustration provided inside. 

2. Why my tracking status is 'origin of posting' and stays the same for quite some time?
Ans: If you are an American customer, you are frequent enough to see this tracking status. For your information, this status means the products are on their way. This is because USPS does not update regularly on the status. The status will be changed once the products are delivered. Your patience is greatly appreciated under this context. For registered mail users, please be reminded that shipping days are between 7 to 14 business days. 

3. How to track my order?
Ans: There are few steps to track your order

1. Check your ORDER STATUS first (by login into your account or see notification email)

2. Make sure the status is IN-TRANSIT

3. Only when products are shipped, then you will be provided with TRACKING NUMBER

4. Once you obtain your tracking number, you can go to Fedex or Post to locate your products (depends on the shipping option you have chosen)

Should you need more information, you can always refer to TRACK & TRACE

4. It's been 15 days, I have yet to receive anything from you?
Ans: Please be reminded that for International Registered Mail users, the shipping days are between 7 to 14 business days, which means they are excluded of the Saturday and Sunday. Of course, please add another 3 days of processing on top of the shipping days in your calculation. In addition, you can always check tracking status for more precise updates. 

5. My tracking number does not exist in Fedex or other POST agency website, why?
Ans: There are two possibilities on this case

1. Please allow two days for the POST agency to update all the parcels especially International Registered Mail where the traffic sometimes are congested due to heavy flow. Please come back and do the checking after 2 days

2. Typos errors either occurred at customer side or at our side. For your information, the tracking number is being keyed in manually and it is subjected to human errors, hence your understanding is greatly appreciated here. However, please allow two days before seeking clarification with us, it might always because of the first possibilities. 

6. What is the region of your DVDs and Games?
Ans: All DVDs and Games sold on Playtech-Asia.com operates on a Region 0. This means it is not region locked and is playable on any player, console and TV sold worldwide

7. How can I be sure a disc will play on my equipment?
Ans: All DVDs and Games are tested by Playtech-Asia.com when it comes out on a multitude of players to ensure playability even though we do not need to do it. This is to ensure that you get what you paid for. We will never send a disc that cannot be played to you. This way we ensure that all disc sold by us is guaranteed to be playable by you.

8. How Do I confirm the authenticity of the DVDs?
Ans: All DVDs sold by PlayTech-Asia.com has government enforced authenticity labels and/or hologram stickers. These labels cannot be tampered with or removed without leaving a mark. So please ensure that all DVDs that you receive has them

9. Can I do drop shipping?
Ans: Drop shipping is available in Playtech-Asia. You can now send your products to your friends or loved one just by ticking the box which indicates to SHIP TO OTHER ADDRESS. Once you tick, click NEXT, you will proceed to the page where you need to fill up the recipient's address.

10. My product is defective, what should I do?
Ans: Please contact us immediately. Or you can refer to our RETURN & EXCHANGE POLICY for more information.

11. How much is the shipping cost?
Ans: Please refer to SHIPPING POLICY for more information. 

12. Is the custom tax included in the price?
Ans: No, recipients are of the responsible party to pay for the custom tax if products are selected. For your information, not all the products will be levied by custom tax. Products levied by custom tax are randomly selected by the custom of respective country.

If you have more questions where to go?
First time doing online purchase? Please click HOW TO ORDER
Is credit card acceptable? Please check out PAYMENT METHOD 
How much is the shipping cost? Please click SHIPPING POLICY
Looking for the product shipping status? Check out at TRACK & TRACE 
What's the exchange policy? Check out at RETURN & EXCHANGE POLICY